96 159 05 94 — correuclickedu

X NIT ESTELLÉS

X NIT ESTELLÉS
11/09/2019 Loli Company
festa-estelles-2019-escolagavina

El proper divendres 27 de setembre a les 21.00h se celebra la Festa Estellés, amb un sopar d’enfaixat i una revetlla poètica. L’acte, que tindrà lloc al pati de l’Alqueria de Moret de Picanya (Avinguda Alqueria de Moret, 41), commemora el natalici del gran poeta de Burjassot.

 

Després de sopar, tindran lloc les lectures poètiques en què participaran xiquets i xiquetes de les diferents escoles del poble i aquelles persones que s’hi hagen inscrit prèviament. Principalment s’hi reciten de versos de Vicent Andrés Estellés, però també d’altres poetes que escriuen o han escrit en la nostra llengua. Enguany ha sigut convidada la poeta Isabel Robles, que fou mare de l’escola ja fa molts anys. A més, l’Ajuntament es farà ressò de l’ANY JOAN BROSSA, en el centenari del seu naixement. L’organització vol animar les persones que hi participaran que trien poemes seus per llegir-nos aquesta nit.

També ens sumem a la celebració de l’AVL que ha nomenat Sant Vicent Ferrer escriptor de l’Any, amb motiu del 600 aniversari de la mort de Sant Vicent Ferrer.

A la web de l’Ajuntament trobareu més informació.