96 159 05 94 — correuclickedu

VESPRADA DE CULTURA I ESCOLA

VESPRADA DE CULTURA I ESCOLA
28/05/2021 Sandra Cuevas

Ahir dijous 27 de maig hi hagué un grapat d’actes lligats a la cultura i a l’escola. Nosaltres fèiem el tancament de dues activitats extraescolars en què han participat xiquets i xiquetes de primària: el taller de teatre i el taller d’art. Sortosament, els protocols que regulen a partir d’ara l’assistència de pares i de pares al tancament d’activitats escolars s’ha aprovat a temps i ahir les famílies del taller de teatre van poder gaudir del resultat del treball dels seus fills i filles.

A més, a Alfafar hi hagué una acte significatiu per tots nosaltres, per a l’equip de l’escola en particular i per a la cultura catalanoparlant en general. Llorenç Giménez fou homenatjat al seu poble natal. D’una banda, s’inaugurà el monòlit de la biblioteca que a partir d’ara tindrà els eu nom i, de l’altra, es presentaren dos llibres: Contes per a tu, de Perifèric Edicions, i Conte contat… Històries en homenatge a Llorenç Giménez, el contaccontes, d’Edicions del Bullent.  L’acte fou amenitzat per la Nova Muixeranga d’Algemesí, de la qual Llorenç era president honorífic.

I també tingué lloc la presentació La veu i la mirada de les Cooperatives d’ensenyament, edició commemorativa de les 10 Declaracions Educatives de la UCEV, amb les quals les cooperatives d’ensenyament valencianes han participat del debat públic sobre educació durant l’última dècada. La presentació fou presencial i telemàtica de manera simultània, i les reflexions que les persones participants aportaren tant del document com en el col·loqui posterior foren ben interessants.