96 159 05 94 — correuclickedu

VACANT DE MESTRE/A D’AUDICIÓ I LLENGUATGE CURS 2021/2022

VACANT DE MESTRE/A D’AUDICIÓ I LLENGUATGE CURS 2021/2022
03/08/2021 Loli Company

El curs vinent necessitem cobrir una vacant de mestre/a d’Audició i Llenguatge a les tres etapes (infantil, primària i secundària). El perfil que demanem per a aquest lloc de treball i que heu de tenir en compte per poder participar en el procés de selecció és el següent:

– Formació acadèmica necessària: Mestre/a d’infantil i de primària amb la Menció en audició i llenguatge; títol de Mestre/a o de Grau en Educació Primària i, a més, el títol de Graduat o Graduada que habilite per a l’exercici de la professió regulada de logopeda; Diplomat/a o Grau en Logopèdia.ƒ

-Llengües: Capacitació en valencià. Hom valorarà tenir el títol de B2 d’anglès.

-Aquests són els requisits mínims i indispensables. Com a escola cooperativa i d’acord amb el nostre projecte educatiu, busquem mestres implicats i implicades en el dia a dia de l’escola, que estimen  la nostra cultura i la nostra llengua, que en facen ús de manera habitual i altament competent.  Cerquem mestres capaços/capaces de treballar cooperativament a l’aula i amb els companys i les companyes en els grans projectes de centre, i que tinguen ben present l’atenció a la diversitat d’alumnes.

Envieu els currículums a info@escolagavina.cat