96 159 05 94 — correuclickedu

UNA EXPERIÈNCIA QUE PAGA LA PENA

UNA EXPERIÈNCIA QUE PAGA LA PENA
28/02/2019 Loli Company

Sóc Dani Real i us parlaré sobre els meus dos dies en què m’he format com a mediador, amb un gran professional que es va fer classe durant dos dies i que s’anomena Vicent Ginés.

 

Durant aquest curs vam fer cada dia coses ben diferents. El primer dia, la formació fou més teòrica i menys dinàmica, perquè ens va explicar el millor mètode (l’estora Savona) per mediar. Un cop explicà en què consistia, vam eixir a la porxada de secundària, on vam haver d’endevinar coses de la seua vida. Vicent ens deia si la resposta sobre allò que li dèiem era la correcta.

El segon dia va ser molt més dinàmic, perquè quan arribàrem a l’aula a primera hora del matí, vam fer un joc per despertar-nos i vam fer una mediació entre tots junts. Després vam anar al pavelló, on desplegàrem una estora i ens vam posar per grups per practicar allò aprés. Vicent ens va plantejar situacions de conflicte i un de nosaltres mediava entre altres dos.

Quan vam acabar, ens vam acomiadar d’ell: vam compartir algunes idees i ens vam fer fotos. I després, a dinar tots i totes.

Aquest curs ha estat genial per a mi, perquè amb Vicent Ginés ja havíem fet un taller fa dos cursos, i tenia ganes de tornar a viures una experiència així amb ell.