96 159 05 94 — correuclickedu

PREMI DE NARRATIVA INFANTIL I JUVENIL ENRIC  VALOR. 41a EDICIÓ

PREMI DE NARRATIVA INFANTIL I JUVENIL ENRIC  VALOR. 41a EDICIÓ
04/04/2022 Sandra Cuevas

El passat divendres 1 d’abril tenir lloc, al recentment reformat Centre Cultural de Picanya l’acte de lliurament del 41é Premi Enric Valor de narrativa juvenil. Es tracta d’un esdeveniment cultural ben important per a la nostra llengua, la lectura i el País Valencià.

L’acte  va comptar amb la participació de Maria Josep Poquet, Núria Sendra, Josep Almenar i la persona guanyadora del 41é Premi Enric Valor. Fins a ben avançat l’acte no arribà el moment de desvetllar-ne la identitat. Es tracta de Mariano Casas, que guanyà el premi per segona vegada. Enguany, la novel·la amb què hi ha participat i ha obtingut el guardó duu per títol provisional Els secrets de l’eixample. Ben poca cosa ens va explicar de la novel·la, perquè no era qüestió d’explicar-nos els secrets i els fets que basteixen l’acció d’un relat que ocorre a la València actual. Miquel Pérez i Maria Moreno, amb el concert “SENSE META NI RUMB” Poemes de poetes valencians fets cançó, van amenitzar l’acte.

Malgrat la pandèmia, l’any passat ja vam poder celebrar el 40è premi, també a la primavera, i a l’aire lliure, tot i que érem acostumats a reunir-nos a l’hivern. Enguany, ja hem pogut celebrar-lo al Centre Cultural de Picanya.