96 159 05 94 — correuclickedu

Treballem els nostres drets i deures

Treballem els nostres drets i deures
14/04/2022 Loli Company

Aquesta proposta naix de pares i mares de la CIC de l’escola Gavina (comissió d’igualtat i convivència), per tal de treballar la responsabilitat dels nostres fills i filles.  Som una escola que treballa pels drets de tots els xiquets i xiquetes del nostre territori i, també, del món.

Entenem que treballar els drets va de la mà de treballar els nostres deures i la responsabilitat dels nostres actes.

La nostra proposta consisteix a convidar les famílies perquè reflexionem al voltant de les nostres responsabilitats, així com de les responsabilitats dels xiquets i xiquetes a casa.

Es tracta de fer visibles totes aquestes accions dins de l’àmbit familiar, mitjançant una imatge representativa d’aquestes.

Som conscients que les tasques canvien i evolucionen en funció de l’edat i de les característiques del xiquet o la xiqueta.

Us adjuntem uns enllaços amb algunes propostes i idees perquè tingueu al vostre abast material per reflexionar, a més d’una taula amb alguns exemples.

 

 

Us convidem a participar enviant-nos les fotos dels vostres xiquets i xiquetes amb un xicotet paràgraf explicatiu on ens conteu què feu i/o a quin dret faría referència. Amb totes les vostres aportacions farem un muntatge que compartirem durant la setmana temàtica.

Comptem amb la vostra participació. Podeu enviar les vostres imatges al correu convivencia@escolagavina.cat fins al 2 de maig.