96 159 05 94 — correuclickedu

SUMA’T A LA CAMPANYA “LES COOPERATIVES D’ENSENYAMENT FEM COSTAT A LA PALMA”

SUMA’T A LA CAMPANYA “LES COOPERATIVES D’ENSENYAMENT FEM COSTAT A LA PALMA”
05/12/2021 Sandra Cuevas

La Unió Espanyola de Cooperatives d’Ensenyament – UECoE i les Cooperatives d’Ensenyament, davant la dramàtica situació social i econòmica derivada de l’erupció volcànica a l’illa de La Palma, ha organitzat una campanya de solidaritat amb les persones que viuen a l’illa i s’hi ha vist afectades. El projecte d’ajuda i de col·laboració va adreçat especialment a la població palmera estudiantil en situació de vulnerabilitat.

La proposta consisteix a fer costat. Així doncs, posem en marxa una campanya de donació entre totes les Cooperatives d’Ensenyament i les respectives comunitats educatives, el receptor de la qual serà el Cabildo insular de La Palma. Amb els fons recaptats s’atendrà la situació d’emergència i la posterior recuperació de les persones afectades per l’erupció volcànica a l’illa de La Palma, i s’adreçaran especialment al context educatiu.

Amb els diners recaptats, com ja hem dit, s’atendrà la població escolar de l’illa de La Palma que, a conseqüència de la crisi volcànica, haja perdut els equipaments educatius, o que estudie fora de l’illa i els ingressos familiars dels quals hagen minvat seriosament. Totes etapes educatives, obligatòries i posteriors, seran tingudes en compte.

 

Com podem col·laborar en la campanya d’ajuda a La Palma?

Des d’avui mateix i fins al 19 de desembre de 2021 podeu ingressar el donatiu en el compte bancari

ES48 3076 0560 5127 5766 9821
També pots fer la donació a través del codi BIZUM 04187 que anirà al mateix compte