96 159 05 94 — correuclickedu

Sisé, Corbera. Colònies!

Sisé, Corbera. Colònies!
17/06/2021 Sandra Cuevas

Per fi arriben les colònies, les més curtes i més desitjades de la història. A la classe de sisé hi ha qui ja fa una setmana que té la maleta feta esperant el moment. Hi ha nervis i ganes quan pugem a l’autobús i el viatge de quaranta minuts escassos se’ls fa etern. “Mestraaaaa, quan arribem?” Sort que anem a Corbera i no a Morella!

En arribar ens espera una jornada maratoniana: pujar maletes, conèixer als monitors, jocs, canvi de roba, a l’autobús i cap a la platja. Malgrat els núvols entrem a l’aigua i hi ha qui no ix en tota l’estona. Els monitors porten de tot: frisbees, pilotes, pales i poals. Els xics i xiques, tan majorots, primer es miren les pales amb recel, però en un moment ja estan fent canalitzacions i forats i soterrant als més valents. En definitiva, un dia de platja ideal que ens ha vingut de categoria després de tants dies de feina intensa a l’escola.

A l’alberg ens repartim les habitacions, algunes fins i tot se la decoren amb pòsters, figuretes i còmics (són molt apanyades, què hem de dir). A continuació fem jocs d’aigua, dutxes i a sopar. Si els macarrons del migdia els havien paregut bons, ja no parlem de les aletes de pollastre. Un crida: “que isca la cuinera!” I se senten crits de “Lauraaaa, Lauraaa!” Així que des de casa no patiu, que mengen bé i son agraïts. A les postres, celebrem l’aniversari de Kiril, tot és una festa.

Comencem el segon dia desdejunant i posant la casa en solfa: netegem menjador, endrecem les habitacions i fem un repàs al bosc i l’entorn de la casa. També ens donen una bona notícia: la piscina està omplint-se, i si para de ploure esta vesprada podrem fer una bona estona de bany.

La marxeta continua a Corbera!