96 159 05 94 — correuclickedu

SETMANA TEMÀTICA AL VOLTANT DEL POBLE SAHRAUÍ

SETMANA TEMÀTICA AL VOLTANT DEL POBLE SAHRAUÍ
22/03/2018 Sandra Cuevas

Ja fa dies i dies que treballem al voltant del Sàhara i n’aprenem coses: com és el paisatge, la vegetació, la fauna; què fan els seus habitants per sobreviure-hi, com s’organitzen. Els més grans estudien la situació política actual i com s’ha gestat, i què demanem els seus habitants. I els ho expliquen als menuts perquè ho puguen entendre, almenys, en línies generals. Fem murals que recullen les investigacions, els aprenentatges; fem textos que informen i d’altres que expliquen històries inspirades en allò que hem aprés. Divendres podreu veure a les aules, al pati, al menjador i a secundària el resultat del que hem fet.

Des de dimecres tenim una haima al pati de l’escola, gràcies a l’associació Talha Xirivella. Tots els xiquets i xiquetes la visitaran i allà dos joves sahrauís els parlaran del seu poble, de com viuen als campaments de refugiats, al desert, quins són els seus costums… Una experiència enriquidora i contada de primera mà.

A poc a poc veureu com creix el projecte i com es fa realitat, com ara amb el mercadet de 6é, els treballs a les aules, els murals dels passadissos, els tallers que expliquen els vostres fills i filles a casa, la maleta de Widád, les exposicions de fotos…

Ja teniu el programa. Llegiu-lo i vingueu divendres, perquè us esperem perquè veieu tot açò que us hem comentat i més.