96 159 05 94 — correuclickedu

SEGON DIA DE COLÒNIES DES DE CORBERA

SEGON DIA DE COLÒNIES DES DE CORBERA
16/06/2021 Loli Company

Amb un bon desdejuni hem començat el nostre segon dia de colònies: un got de llet (amb cacau per qui volguera més dolçoreta de bon de matí) acompanyat de valencianes, torrades, melmelada. Xe, un luxe!

Després, hem preparat tot allò necessari per pujar a l’autobús que ens ha dut fins al Mareny Blau per gaudir de la platja. Ha estat un dia fantàstic, de veres.  La mar estava calmada i l’aigua a una temperatura perfecta. Hem construït castells, hem fet jacuzzis, ens hem soterrat a la sorra. Un dia intens i deliciós. Abans de dinar, un gelat d’aquests llargueruts i embolicats amb un plàstic –això que en diuen flaix- ens ha refrescat per dins i per fora. I això sí, el dinar ens ha encantat: macarrons i amanida! Boníssim!

A la vesprada, novament a l’alberg, hem fet jocs d’aigua i hem preparat els espectacles per al joc de la nit. Dutxes, sopar hamburguesa i creïlles.

I voleu saber quin espectacle hem preparat? Un Talent show, un autèntic show molt variat, que inclou també una estona de discoteca. I després d’aquest moment especial, au a dormir i descansar, perquè demà ens espera un últim dia ple d’aventures, rialles i equip!

Una forta abraçada,

Ferran i Josep