96 159 05 94 — correuclickedu

PROJECTE INTERETAPA 2N-2N/3R: RECUPEREM L’APRENENTATGE I LA VIVÈNCIA

PROJECTE INTERETAPA 2N-2N/3R: RECUPEREM L’APRENENTATGE I LA VIVÈNCIA
12/05/2022 Loli Company

Ja en teníem ganes. Les mestres, perquè sabem com de significatiu és aquest projecte per a grans i menuts. D’una banda, per les competències que posa en joc i desenvolupen especialment els grans en fer de mestres i contacontes, i ajustar-se al registre i els interessos dels menuts. De l’altra, perquè el moment compartit enriqueix grans i menuts, i genera vincles.

Tant és així que amb la represa del projecte hem volgut viure projectes i moments que a causa de la pandèmia no hem pogut desenvolupar des de fa tres cursos: el projecte dels amics lectors, i la inclusió dels xiquets i les xiquetes de 3r de primària en les sessions de contes que han preparat els grans.

Dimecres 11 de maig, hem fet la primera sessió interetapa: 2n d’ESO A ha explicat els contes que els menuts de 3r de primària els havien proposat, i 2n d’ESO B ha relatat els que els xiquets de 2n havien triat; i després, hem baixat al pati i hem fet lectura compartida. La setmana vinent, dimecres també, 2n d’ESO B visitarà 3r de primària i 2n d’ESO A, 2n de primària. I en acabar, baixarem al pati novament per seguir fent d’amics lectors.