96 159 05 94 — correuclickedu

PILES 2019

PILES 2019
11/10/2019 Loli Company
  • piles2-escolagavina
  • piles3-escolagavina
  • piles1-escolagavina

Irene entra a l’habitació: Quines vistes, les millors del món! Des de l’habitació l’únic que es veu és la sorra de la platja i la mar. Des de fora, alguna habitant de Piles Platja que passeja per la vora de la mar es mira els cabets que s’aguaiten per les finestres de l’alberg. Les habitacions i les instal·lacions en general són senzilles. Això sí, netes i àmplies. Ací s’està la mar de bé.

De seguida baixem a gaudir de l’últim bany de 2019. Bé, el penúltim, que demà volem repetir. Saltem les onades, uns pugen als muscles dels altres, cauen i tots riem. Fem clots a la sorra, ben grans, interconnectats, veritables obres d’enginyeria, i més enllà comença un partit improvisat de futbol platja.

El dinar és senzill i, tanmateix, triomfa. Noèlia vol endur-se la cuinera a l’escola, que diu que fa les salsitxes de Frankfurt com ningú. Després de dinar, jocs tranquils o no tan tranquils: ací el que compta és jugar, jugar i jugar sense parar.

A la vesprada mamprenem el camí voreta mar cap al Port d’Oliva, tot fugint dels núvols negres que ja no ens deixen veure Gandia. Malgrat tot, nosaltres endavant, explorant la platja, mirant les meduses, les petxines i arreplegant canyes de la sorra. El camí és dur i intens, però té la seua recompensa: el geladet de maduixa, de nata o vainilla, i també de Minions o de xiclet. Hèctor ho té clar: un gelat mitjà de dos xocolates.

L’estada de tardor és això: el temps que passa en calma, el bon rotllo, el joc lliure, les converses inesperades amb algú de l’altra classe… Us deixem, anem a sopar. I després tenim show de varietés amb cançons, acudits i fins i tot algun debat polític.

Bona nit!