96 159 05 94 — correuclickedu

TORNEM TOT I TOTES AL NOSTRE MENJADOR!

TORNEM TOT I TOTES AL NOSTRE MENJADOR!
04/10/2022 Sandra Cuevas

Un nou curs ha arribat a l’Escola Gavina i al menjador hi ha novetats molt agradables. Enguany també formem part del projecte de l’Ecotira, un espai que ens acosta a aliments ecològics i de proximitat sense intermediaris: de l’horta a la cuina. Què vol dir això? Doncs que les fruites i verdures de temporada de què gaudirem al llarg d’aquest curs i d’ara endavant seran de la màxima qualitat: vindran directament dels camps valencians.

A més a més, a l’escola tenim un canvi substancial. Tenim cuina nova! Un bon grapat de famílies vau tindre l’oportunitat de fer-hi un cop d’ull en el sopar de la nevereta i us va impressionar el canvi de look. L’equip de cuina ha treballat de valent per tenir-la enllestida per a l’inici de curs. Així doncs, tant ells com nosaltres gaudim d’unes instal·lacions renovades que faciliten i milloren la vida a la nostra escola.

D’altra banda, amb la nova i esperada normativa sanitària ens hem pogut retrobar al menjador tots plegats, i així recuperem un nou espai compartit que feia temps que no vibrava amb l’energia que ho fa aquestes primeres setmanes.

Així les coses, encetem el curs 2022-2023 recuperant bonics costums perduts i amb l’ànim de fer també dels àpats un moment de gaudi i d’aprenentatge.