96 159 05 94 — correuclickedu

Millorem l’aparcament

Millorem l’aparcament
10/02/2017 Sandra Cuevas
parquing

Benvolgudes famílies,

Volem millorar un espai de la nostra escola del qual fem un ús diari: l’aparcament. Com ja sabeu, de normal disposem de tres llocs per aparcar: l’aparcament del poliesportiu, al qual s’hi accedeix des del camp Valdez; el camp annex a l’edifici de secundària i el pàrquing de l’entrada principal. Hi ha lloc suficient.

Entre tots hem d’aconseguir regular l’entrada i l’eixida de vehicles, per tal de garantir la seguretat dels xiquets i el bon funcionament del servei de transport.

Us demanem que, principalment, feu servir el pàrquing del poliesportiu o el camp. Només fareu servir el pàrquing principal, si podeu deixar el vostre vehicle ben aparcat, encara que només siga uns minuts o us hi esteu dins del cotxe esperant els fills.

Cal garantir que l’espai en què no es pot parar estiga sempre lliure de cotxes, perquè puga entrar qualsevol vehicle d’emergència i l’autobús puga entrar i eixir sense dificultat.

Recordeu que quan sou dins els pàrquings, la velocitat màxima és 5km/hora i el vianant té preferència. Si tots col·laborem, aconseguirem que tot rode fantàsticament.