96 159 05 94 — correuclickedu

LLENGUA I TERRITORI EN 1r D’ESO: EXPERTS EN LA PREHISTÒRIA DEL PAÍS VALENCIÀ

LLENGUA I TERRITORI EN 1r D’ESO: EXPERTS EN LA PREHISTÒRIA DEL PAÍS VALENCIÀ
11/04/2022 Loli Company

Des de fa dos cursos, en primer d’ESO desenvolupem el currículum de llengua i de socials sota l’estructura dels àmbits. En cada trimestre fem projectes interdisciplinaris que  tenen com a objectiu treballar de manera globalitzada continguts de les dues àrees.

Aquest trimestre, tot lligant el treball per àmbits amb els objectius del projecte temàtic, els alumnes de 1r d’ESO es faran experts a explicar la prehistòria del País Valencià. Ja han estudiat el paleolític, el neolític, l’edat dels metalls. I han avançat un tram més en la història de la humanitat, perquè també en saben, una miqueta, de la vida dels ibers.

Com que des de l’àrea de llengua ara mateix treballem el text expositiu, hem planificat la següent proposta: coneixerem un poc més el nostre territori des d’un punt de vista paisatgístic i històric, per a la qual cosa descobrirem jaciments prehistòrics d’arreu del nostre país i poblats ibers. Després d’investigar, llegir i reflexionar, compartirem les nostres descobertes amb els companys i les companyes, i amb tots vosaltres. A partir d’ací, ens serà més fàcil conèixer la nostra història, i estarem més preparats per recórrer i viure el nostre territori.