96 159 05 94 — correuclickedu

L’Ecotira, novetat sostenible al menjador de l’Escola Gavina

L’Ecotira, novetat sostenible al menjador de l’Escola Gavina
01/10/2021 Loli Company
creilles-escolagavina

Un nou curs ha arribat a l’Escola Gavina i al menjador hi ha novetats molt agradables. Enguany formem part del projecte de l’Ecotira, un espai que ens acosta aliments ecològics i de proximitat sense intermediaris: de l’horta a la cuina. Què vol dir això? Que les fruites i verdures de temporada de què gaudirem durant aquest curs i d’ara endavant seran de la màxima qualitat: vindran directament dels camps valencians.

L’Ecotira naix seguint la filosofia de la Tira de Comptar, figura històrica de venda directa dels productors i productores de València, que aposta per generar un espai per a la concentració de l’oferta de producte ecològic que facilite la seua disponibilitat i abast per a les empreses professionals com el comerç minorista, els mercats de proveïments, l’hostaleria i la restauració col·lectiva.

És, per tant, una iniciativa beneficiosa per als nostres llauradors i llauradores, però també per als nostres paladars i per al medi ambient. Amb aquesta dinàmica, evitarem grans desplaçaments innecessaris del producte i ajudarem a la consolidació de l’horta valenciana. Gaudirem, també i per descomptat, dels sabors de la nostra terra.