96 159 05 94 — correuclickedu

L’Ampatrònic

L’Ampatrònic
28/02/2019 Sandra Cuevas

Amb la complicitat de l’oratge, en un magnífic dia assolellat, el passat dissabte 28 de febrer vam fer la festa de l’AMPA de l’Escola Gavina, l’Ampatrònic, que enguany ha girat al voltant de les noves tecnologies, la seua validesa com a ferramenta de treball i d’ús social, els perills que comporta, l’abús, les addiccions, etc.

La xerrada participativa de mares i pares va anar a càrrec d’Imma Dasí, tècnica d’ARTIC, especialista en addiccions i mare de l’escola. Vam compartir un munt d’informació, inquietuds i reflexions, moltes de les quals deixarem a l’abast de tothom al web de l’AMPA.

Ens quedem amb la importància de l’acompanyament i l’educació, també amb l’ús i aprofitament de les noves tecnologies. La nostra tasca com a mares i pares és fonamental, individual i col·lectiva, amb la resta de famílies del curs compartit i de l’escola.

En paral·lel a la xerrada vam tenir tres activitats per a xiquetes i xiquets: un taller de programació, per als més grans; un taller de construcció de ciberbestioles i un desplegament de jocs tradicionals i originals de fusta pel pati de l’escola, per donar el contrapunt més tradicional i físic a la trobada.

Vam continuar el dia amb el dinar, de dues modalitats (paella o calçotada), cafè i dolcet. I per rematar, concert de NUC, que ens va fer ballar a petits i grans.

Una diada d’allò més interessant i formativa, per compartir idees i neguits, tot i escoltant diferents experiències i punts de vista. Un dia de convivència internivell entre infants, mares i pares, fent escola en sentit ampli.

Moltes gràcies a totes aquelles persones que han fet possible aquesta festa: a la directiva, per les idees i la disponibilitat en tot allò que fes falta; a Imma, per la feina de preparació i el material deixat al nostre abast; a mestres, a la cuina, a NUC, a les persones col·laboradores i a l’equip de la Junta de l’AMPA. Moltes gràcies pel treball i per l’entusiasme.

 

Ens veiem en propers esdeveniments!

AMPA Escola Gavina.