96 159 05 94 — correuclickedu

La tortuga vermella que torna dona i enamora l’home

La tortuga vermella que torna dona i enamora l’home
22/06/2021 albert

Ahir vam veure una pel·lícula de nom “La tortuga vermella”. La pel·lícula comença amb un naufragi. L’home se salva i nada fins a una illa. Comença a investigar l’illa. Amb el temps es fa un rai amb canyes de bambú, però quan ix a la mar alguna cosa destrueix el rai. L’home torna a l’illa i comença un nou rai. Però passa el mateix, alguna cosa trenca el rai. la tercera vegada que passa , es veu una tortuga vermella, que no deixa que l’home se’n vaja. Però un dia que la tortuga torna a l’illa a pondre, l’home es venja atacant-la amb un bambú. Al cap d’uns dies, la tortuga morta es torna una dona, i l’home i la dona que era tortuga s’enamoren. tenen família, un xiquet. Després un tsunami arrassa l’illa. Tots tres se salven, però el xiquet és fa un jove que voldrà veure més món. L’home es fa vell i es mor, i la dona es converteix de nou en tortuga vermella. S’acaba. MARC Sánchez

Una joia de l’animació, molt metafòrica, carregada de simbolismes, poesia i maneres de dir i de veure passar el temps d’una manera diferent. A FILMINCAT, imprescindible.

Teníem un cinema a la fresca professional, muntat amb tot de recursos tècnics, pantalla oficial, canó portàtil, caixa professional, i un so estèreo que arribava a la mar. Sort que la mar era una protagonista principal.