96 159 05 94 — correuclickedu

LA SEGONA ESTRENA DEL CIRC DE LES RIALLES

LA SEGONA ESTRENA DEL CIRC DE LES RIALLES
20/12/2017 Sandra Cuevas
  • circ_infantil
  • circ_infantil
  • circ_infantil

Emocionats i emocionades hem arribat a la fi del primer trimestre. Quina millor manera de tancar-lo que amb la segona estrena del Circ de les Rialles? Dilluns fou el gran dia: va ser una vesprada màgica per als més menuts i les menudes de l’escola. Un projecte que ha ajudat a definir la nostra identitat des de l’inici del curs. “Som del Circ”, “jo sóc l’equilibrista”, “aquesta cançó és la de les ballarines”… s’escolta a cada pas que fan per l’escola i fora d’aquesta.

En la primera estrena ens va acompanyar Llorenç, que va fer de presentador i ens va divertir amb els seus acudits fent-nos riure i viure aquell dia amb una màgia especial.

En aquesta segona estrena, com en l’anterior, han actuat les ballarines, que s’han deixat portar pel cos i per la música; els equilibristes, que han posat màxima atenció per no deixar caure el peu de la corda; els forçuts i les forçudes, que han alçat el pes amb una força extraordinària; els mags, amb la seua màgia potàgia; les trapezistes, que s’han enlairat ben amunt. I finalment, com no podia ser de cap altra manera, els homes bala, que han fet l’actuació més perillosa tot passant per l’anell de foc. No podem oblidar els acròbates, que han mostrat un domini del cos i de les construccions humanes fantàstic; ni dels pallassos, que ens han fet riure amb les seues bromes a la mestra.

Es tracta d’un projecte, que juntament amb les famílies i l’equip de mestres que ens han acompanyat al llarg d’aquest temps, ens ha fet créixer i ha contribuït una mica més a escriure la nostra història col·lectiva. Gràcies a totes i tots per formar-ne part.