96 159 05 94 — correuclickedu

JORNADA SOBRE DISLÈXIA: COMPARTIM, COMUNITAT EDUCATIVA

JORNADA SOBRE DISLÈXIA: COMPARTIM, COMUNITAT EDUCATIVA
10/03/2019 Loli Company

El pròxim 22 de març tindrà lloc al Saló d’Actes de la Conselleria d’Educació la quarta sessió de COMPARTIM COMUNITAT EDUCATIVA en la qual es parlarà la DISLÈXIA.

Aquesta jornada, que començarà a les 18.00 h i acabarà a les 20.00 h tindrà dues intervencions. D’una banda, hi haurà la conferència Dislèxia: cap a un enfocament pedagògic i inclusiu, a càrrec de Javier Cortés de Las Heras, mestre, llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació i doctor en Educació, Premi Extraordinari de Doctorat i 1r Premi Nacional d’Investigació Educativa. Actualment és Orientador Educatiu a l’IES Berenguer Dalmau de València. I de l’altra, hi intervindrà Sara Álvarez Estellés, estudiant i il·lustradora gràfica que compartirà Una experiència personal. L’acte acabarà amb un torn obert de paraules.

L’entrada és lliure, però està limitada a l’aforament de la sala. Cal fer inscripció prèvia des de la pàgina següent: http://www.ceice.gva.es/web/ordenacion-academica/tdah-formulari-d-inscripcio. El període d’inscripció acaba el dia 20 de març.