96 159 05 94 — correuclickedu

IX NIT ESTELLÉS

IX NIT ESTELLÉS
17/09/2018 Sandra Cuevas

El proper divendres 21 de setembre a les 21.00h se celebra la Festa Estellés, amb un sopar d’enfaixat i una revetlla poètica. L’acte, que tindrà lloc al pati de l’Alqueria de Moret de Picanya (Avinguda Alqueria de Moret, 41), commemora el natalici del gran poeta de Burjassot.

Després de sopar, tindran lloc les lectures poètiques en què participaran xiquets i xiquetes de les diferents escoles del poble i aquelles persones que s’hi hagen inscrit prèviament. Principalment s’hi reciten de versos de Vicent Andrés Estellés, però també d’altres poetes que escriuen o han escrit en la nostra llengua. Enguany ha sigut convidat el poeta Jaume Pérez Montaner, que fou pare de l’escola ja fa molts anys. A més, l’Ajuntament es farà ressò de l’ANY MONTSERRAT ABELLÓ, en el centenari del seu naixement. I de JOSEP PALAU I FABRE, als deu anys del seu traspàs.

També ens sumem a la celebració de l’AVL de l’Any dels Misteris Assumpcionistes Valencians, entre els quals hi ha el Misteri d’Elx, Patrimoni de la Humanitat.

A la web de l’Ajuntament trobareu més informació.

http://www.picanya.org/informacio/noticies/i/13109/481/torna-la-festa-estelles