96 159 05 94 — correuclickedu

Isabel Mingo, moments compartits

Isabel Mingo, moments compartits
28/11/2017 Emi Pardo
  • ismingo-escola-gavina
  • mingo-escola-gavina

L’escola és un espai que està ple de possibilitats. Ens permet tenir vivències que, al moment o amb el pas del temps, se’ns queden gravades i d’altres que passen a l’oblit. Sols retenim aquelles lligades a les emocions, a les sensacions viscudes i als aprenentatges que ens serveixen per a la vida. D’una dècada, podem retenir dies concrets i significatius, moments, aprenentatges, llibres, materials, amics i amigues especials que ens connecten i ens fan reviure allò viscut anys passats.

Això mateix li ha passat avui a la mestra Isabel Mingo quan ens ha visitat a l’escola per contar-nos dues de les històries de la col·lecció de les seves amigues les Formigues Pastisseres. Fa uns anys que gaudeix del seu nou estat: jubilada, iaia i aprenent del món. No ha volgut anar-se’n sense deixar-nos unes paraules escrites per compartir-les amb vosaltres.

Avui a la classe d’Àfrica he recordat quan estava a l’escola i n’he gaudit moltíssim. Pel que he vist, també ho heu fet tots i totes i per uns moments ens hem convertit en pastissers i pastisseres junt a Mica, Pica, Tica i, evidentment, també amb Cleta (la marieta) i Puga (l’eruga)”.

Ens ha deixat amb la mel a la boca i amb una proposta suggeridora que durem a terme d’ací a pocs dies. Una recepta per fer un pastís saborós de les seues amigues les formigues.

Gràcies Isabel per compartir moments literaris a l’escola infantil.