96 159 05 94 — correuclickedu

INTERCANVI AMB MATA DE JONC: JA SOM A CASA!

INTERCANVI AMB MATA DE JONC: JA SOM A CASA!
06/04/2019 Loli Company
  • aeroportMatadeJonc-escolagavina

Ahir divendres vam arribar a Manises ben puntuals després d’un darrer dia fantàstic que vam viure tots i totes a la platja. Malgrat que ens havíem alçat amb núvols, el sol s’obrí pas per acompanyar-nos i donar-nos un bon doll de caliu mentre fèiem esports aquàtics i després jugàvem a la sorra (o xerràvem, o descansàvem…). Aquesta darrera jornada és un tancament fantàstic perquè combina la convivència, el joc, l’esport i l’afecte. I això després del sopar de comiat de dijous a l’escola, en què les emocions, en veure que s’apropava el darrer dia d’intercanvi, ja van eixir amb més o menys intensitat.

I després de la platja, a l’escola: recollírem, marxàrem a fer les maletes i a les 19.30 h ens trobàrem a l’aeroport. Allà sí que hi va haver emocions i abraçades. Alguns volien allargar l’estada un parell de setmanes més i d’altres advertien a les mestres que potser farem tard!

Han estat cinc dies fantàstics, fàcils, tranquils, amb moments dolços. Xics i xiques de Mallorca i de València han conviscut i fet lligams ben bons. I tots els mestres, els d’allà i els d’ací n’estem ben satisfets.

Una abraçada. Mar i Empar