96 159 05 94 — correuclickedu

GAVINA TOTAL

GAVINA TOTAL
27/03/2018 Sandra Cuevas

Només agrair-vos el concert d’ahir, l’experiència que visquérem al Palau de la Música de València (al Palau de la Música de València!!) fou inoblidable.

Esperant al vestíbul, tot i la calor d’aquell hivernacle maleit, ja es rumiava que el cap vespre seria emocionant. La sala, de gom a gom, assolia el mateix sentiment. I només entraren els xiquets i xiquetes desfilant, seguits pel mestre Ferran, ja confirmaren que les emocions serien a flor de pell tot la vetllada i part de la nit.

Perquè era més que un concert, més que eixe marc institucional que procurava el Palau, era un concert solidari, per un poble maltractat sistemàticament com és el Saharaui.

Era un concert en un ambient polític molt difícil i barrejat en esdeveniments i detencions ocorreguts eixa mateixa vesprada. Era un concert on sonaren cançons que clamaven per llibertats que creiem assolides i, per desgràcia, confirmem dia dia que cal continuar lluitant per elles.

Era mig concert mig teatre (total com el nom del grup) mig narració (magnífic també Max!).

Era un concert de sorpreses, en estreles que compartien la seua lluentor en els menuts, Al tall (sense Al tall), Obrint pas (sense Obrint pas), més emocions que feien difícil aguantar la llagrimeta.

Era un concert en la alegria contagiosa dels xiquets i xiquetes.

Era un concert en la energia infinita del Mestre (així en majúscules) Ferran.

Era un concert Gavina Total.

Xavi Rivera (pare de la classe de 5é de primària)