96 159 05 94 — correuclickedu

Festa de la nevereta: BENVINGUDA AL NOU CURS!

Festa de la nevereta: BENVINGUDA AL NOU CURS!
16/09/2018 Loli Company
festanevereta6-escolagavina
festanevereta8-escolagavina
festanevereta9-escolagavina
festanevereta7-escolagavina
festanevereta4-escolagavina
festanevereta1-escolagavina

Divendres 14 de setembre. Les vuit de la nit i l’escola comença a omplir-se de xiquets i xiquetes, de pares i de mares, de mestres… i de neveretes, com no! Enguany hem fet un pas endavant i entre tots hem aconseguit reduir el plàstic considerablement. Enhorabona a tothom.

Bon oratge, bon ambient i bona companyia. I el pati semblava un concert de cuques de llum amb les llanternes i les veus dels xiquets i les xiquetes.

I també fou un moment per donar la benvinguda a les noves famílies i els nous mestres que s’incorporen enguany. I per reflexionar sobre unes quantes coses més. Entre d’altres, sobre els drets universals que són a la base de l’organització de qualsevol país. O haurien de ser-hi. Perquè paradoxalment, mentre nosaltres érem a l’escola celebrant el nou curs i parlàvem de tot açò, un grup de persones que no tenen gaire clar el que és la llibertat d’expressió, boicotejaven la inauguració del VII Aplec del Camp de Túria, dedicat a la solidaritat contra la repressió. Sortosament, no aconseguiren el seu objectiu.

Ací teniu el text que vam llegir a l’escola, per si de cas no el vau escoltar: perquè no hi poguéreu venir o hi arribàreu més tard. O perquè just en eixe moment, potser féieu una altra cosa, que pot passar…