96 159 05 94 — correuclickedu

Estimada Escola Gavina, dos punts… carta de Fina Masgrau a l’escola

Estimada Escola Gavina, dos punts… carta de Fina Masgrau a l’escola
27/02/2017 albert

Estimada Escola Gavina

 

Hi ha temporades que mentre dorm, somie que vole. No us ha passat mai? És una sensació de lleugeresa, d’alegria, de llibertat que m’encanta. De vegades fins i tot ho desitge mentre estic desperta, això d’enlairar-me i flotar. L’altre dia, a l’escola, amb la supersorpresaregal de Carnestoltes que em vàreu preparar no em veiéreu volar, però jo volava. Volava per dins! Vull donar les gràcies als mestres i les mestres. A tot l’alumnat: als menuts i als mitjans que vàreu guardar tan bé el secret i especialment als majors que vàreu acceptar disfressar-vos de rata Marieta. Això sí que fou una sorpresa genial! Gràcies a tota la gent col·laboradora: mares, pares, personal no docent… Va ser una festassa amb majúscules. Divertida, plena d’energia, original, impactant,… sobretot, emotiva i entranyable. La música i la cançó de la Marieta encara la van fer més especial. I també el fet de poder compartir l’alegria amb Lourdes i Rosa. Moooltes gràcies, va ser una sorpresa fantàstica que em va emocionar i em féu sentir la mar d’afortunada. Un sac de besos per a tots i totes!

Fina

fina_lurdes_rosa