96 159 05 94 — correuclickedu

#Els drets humans no es negocien

#Els drets humans no es negocien
22/02/2018 Sandra Cuevas
escola gavina

Com sabem, vivim ara mateix la major crisi humanitària de persones refugiades i migrades des de la segona Guerra Mundial. 201 fou l’any amb més morts a la Mediterrània, amb una esgarrifosa xifra de més de 5000 persones ofegades. Això suposa una mitja de 14 persones mortes al dia, entre les quals trobem diàriament xiquetes i xiquets.

Mentrestant, Europa opta per tancar encara més les fronteres, amb la qual cosa dificulta dia a dia les polítiques d’asil, de manera que les persones que fugen buscant un futur millor – o simplement un futur-, troben dia rere dia més barreres per sol·licitar ajuda internacional. Al seu torn, l’Estat Espanyol segueix posicionant-se en contra de l’acollida de persones, sense complir els objectius a què s’havia compromès i donant l’esquena a les milers de persones que esperen desesperades als camps de refugiats.

Pensem que callar és també ser còmplices d’aquesta tragèdia i per això us convoquem a assistir a la manifestació que tindrà lloc el proper diumenge 25 de febrer a les 12.00h front a Delegació de Govern, a la qual s’han adherit diverses ONG, entitats i associacions, i que també encoratgen a signar el manifest que podeu trobar en aquest enllaç: http://somxarxa.org. #Elsdretshumansnoesnegocien