96 159 05 94 — correuclickedu

EL TALLER DE DANSA

EL TALLER DE DANSA
29/01/2019 Sandra Cuevas

A l’escola tractem d’apropar la dansa contemporània als xiquets i les xiquetes, així com a les famílies que col·laboren amb nosaltres.

Quina millor manera que el llenguatge universal del cos per a jugar amb les emocions que ens desperten les històries ballades.

Al taller de dansa desenvolupem el coneixement corporal i potenciem la capacitat d’expressió dels xiquets i les xiquetes.

Es treballa a partir de la improvisació com a tècnica coreogràfica per desenvolupar la imaginació i la creativitat.

Introduïm l’aprenentatge d’un nou llenguatge expressiu mitjançant els contes, amb l’objectiu de gaudir de la sessió. Creem histories ballades on tenim la oportunitat de vore’ns uns als altres com a forma de perdre pors i superar vulnerabilitats.

Explorem la nostra forma de ser i de moure’ns. La manera com ens relacionem amb el terra i l’espai a través del moviment sense fronteres. Fem servir el cos i l’acció com a impuls per al moviment, entrant i sortint del terra, desplaçant-nos per l’espai i descobrint els nostres límits.

Investiguem diversos patrons de moviment que ens familiaritzen amb la biomecànica natural del nostre cos per poder aplicar-la a la nostra dansa.

L’objectiu és permetre al cos descobrir les seues possibilitats expressives i afavorir el moviment orgànic, i així poder reconèixer la seua individualitat i recursos per fer una dansa fluïda i pròpia.