96 159 05 94 — correuclickedu

El Congrés de l’Alcúdia, un referent en la formació dels mestres valencians

El Congrés de l’Alcúdia, un referent en la formació dels mestres valencians
07/09/2016 Loli Company
Congrés de l'Alcúdia

El IX Congrés de l’Alcúdia, Josep Lluís Bausset, es farà durant els dies 22, 23 i 24 de setembre a la casa de la Cultura. Amb poc de temps s’ha convertit en un referent per als mestres amb aquell esperit de l’encontre, la formació i el debat pedagògic.

Entre més organitzadors hi ha l’Ajuntament de l’Alcúdia, els mestres de la Ribera, la Fundació Bromera, Comissions Obreres i la Universitat de València. El títol d’enguany és “Educació, l’energia que es crea”. Sobre una estructura de ponències i debat, els tres dies de l’Alcúdia aplega més de quatre-cents mestres del país que cada any cerquen aquesta cita com un punt d’inici al curs escolar.

Entre les ponents d’enguany, hi haurà Carme Agulló, Anna López, Pablo Fernández, Ana Maria Colás, José Saturnino Martínez i Maria Esther… I les ponències amb títol -Les dones que ens falten: anàlisi de l’exclusió de les dones en els comntinuts de secundària, -mestres i escola: entre la femineïtat i feminisme, -paradoxes de la crisi i desigualtat d’oportunitats, -com construir escoles emocionalment intel·ligents… Si en voleu saber més, visiteu la pàgina del congrés ací

http://blogs.laveupv.com/ajuntament-de-lalcudia/blog/30104/lalcudia-ix-congres-deducacio