96 159 05 94 — correuclickedu

El concert de Nadal clourà el primer tram del curs 16/17

El concert de Nadal clourà el primer tram del curs 16/17
12/12/2016 albert

Pares, mares, xiquets, mestres… Com cada any arriba el concert de Nadal, que clou un quadrimestre espectacular, complex, divers, passat per aigua, amb els condiments necessaris d’una escola que viu amb passió la feina d’educar, amb els èxits, els errors, les millores, i la gran esperança de saber que cada dia repensem allò que fem.

Dissabte 17 de desembre, a partir de les 10.00h, obrirem l’escola per acollir-vos i festejar plegats la feinada de mestres, xiquets i famílies. A les 11.00 començarà el concert de Nadal, amb la intervenció de l’escola infantil. Per tant, com els hem de preparar per a pujar a l’escenari, hauran de ser a l’aula de música mitja hora abans. Després, el concert anirà seguit amb la intervenció de primària, el cor, secundària el cor de pares, etc. Si fa no fa, 90 minuts de cançons, de tradició, modernitat i innovació. Un dia per al record i la història. Com cada any, tindrem una parada de llibres aspectacular, i un servei de bar perquè ningú no pense que l’home només és fet d’esperit.

A la vesprada, 16.00h, el Taller de Teatre Total que dirigeix Paco Raga us oferirà el nou projecte “Ramon Llull, l’home que pogué canviar el món”. En això acabarem aquesta festa cloenda del trimestre. Qui voldrà continuar el jorn, al Centre Cultural de Picanya, es lliurarà el 36é premi Enric Valor de narrativa que organitza edicions del Bullent i l’Ajuntament de Picanya.

llull2-escolagavina