96 159 05 94 — correuclickedu

Descobrim les energies renovables

Descobrim les energies renovables
26/11/2018 Loli Company
energiesrenovables-escolagavina
energiesrenovables3-escolagavina

Aquesta setmana el grup de sisè ha rebut una visita a l´escola que ens ha ajudat a saber un poc més sobre les energies renovables i, a més, ho hem passat d´allò més bé.

Ens ha visitat Edgar, pare d´un company de la nostra classe, i ens ha encantat la seua xarrada, perquè hem aprofundit i hem aprés moltíssim sobre les energies netes. En aquest cas hem conegut de primera mà l´energia eòlica i tot allò que s’hi relaciona: què són els aerogeneradors, on es construeixen, quins avantatges i desavantatges tenen, i què costa construir un parc que produeix aquesta energia. Aquesta darrera dada ens ha deixat bocabadats!

En acabar la xarrada, aquests han estat alguns dels nostres comentaris: “quina xarrada més interessant, mestre!”; “m´agrada molt aquest tema”; “ho ha fet molt bé”; “estic molt emocionat amb l´exposició de mon pare”.

En nom del tot el grup de sisè volem agrair a Edgar l’aportació i animem es nostres famílies a participar en el nostre projecte de “noves tecnologies”. Moltes gràcies. Ha estat un plaer.

El grup de sisè de primària