96 159 05 94 — correuclickedu

Dansa a l’escola

Dansa a l’escola
19/02/2020 Emi Pardo

Dansa a l'escola

Saps què? A l’escola també faig Dansa! Faig Dansa per gaudir del moviment, per descobrir que sóc capaç de superar-me, per sentir-me escoltat, per guanyar seguretat, per donar vàlua a tota la meua creativitat. I no només això: faig Dansa per compartir rialles, per despertar noves sensacions i emocions, per ballar amb mi i amb els altres, per viure-la connectant amb les vivències personals. I perquè necessitem més que paraules per fer-nos entendre’ns, ballem i ballem al taller de dansa d’Escola Gavina.

Fem Dansa Contemporània des de la diversitat i mitjançant varietat de músiques amb ritmes diferents que ens permeten fluir, ser flexibles i redefinir moviments al llarg de la sessió. En les nostres històries ballades fem servir diferents elements, que ens ajuden a despertar nous moviments i que ens permeten desbloquejar emocions i viure de manera conscient una dansa feta entre tots.

Conquerim l’espai i el fem nostre, treballem les diferents alçades, direccions i orientacions, trajectòries de moviment que dibuixem en l’espai. Treballem l’equilibri, la coordinació, la improvisació, el ritme, l’expressió corporal per a finalment passar a l’acció.

Ratolines i Ratolins, Exploradors i Astronautes, conformem grups heterogenis d’on sorgeix la nostra Dansa, una oportunitat per fer el nostre espectacle i admirar el treball dels altres.

 

Equip Infantil, Escola Gavina