96 159 05 94 — correuclickedu

Cuina sostenible

Cuina sostenible
29/10/2019 Loli Company
cuina2-escolagavina
cuina1-escolagavina

Com ja sabeu aquest mes ja hem pogut tastar el corder de les muntanyes de Les Alcubles. El projecte A pas lent no és sols una manera d’alimentar-nos d’un producte més saludable. Es tracta d’una iniciativa col·laborativa que vol promoure un altre tipus de consum més sostenible i cooperatiu, on la xarxa teixida entre cadascun dels agents que hi intervenen és imprescindible perquè el projecte es porte endavant.

Dissabte passat Raúl, el nostre cuiner, va fer més gran aquesta xarxa. Si us pregunteu com, ara us en donem la resposta. Ho feu d’una manera ben senzilla: compartint els seus coneixements de cuiner. Per aconseguir-ho va impartir un taller en què explicava com podem cuinar cadascuna de les part del corder i no desaprofitar-ne cap. El taller va tenir lloc al restaurant Al Paladar de Benimaclet i hi van assistir diversos cuiners de restaurants de la zona.

Nosaltres, des de l’escola, també intentem fer de la nostra cuina un espai sostenible que siga exemple d’altres formes de consum. Us convidem que en descobriu alguna, com ara els grups de consum. Els coneixeu? Heus ací una proposta a investigar.