96 159 05 94 — correuclickedu

Crescendo en música, un projecte de reconeixement

Crescendo en música, un projecte de reconeixement
14/05/2018 Sandra Cuevas

Durant la setmana del set a l’onze de maig, hem gaudit en l’escola del projecte de música “Crescendo en música, concerts didàctics”. Un projecte que va sorgir, fonamentalment, per donar reconeixement als i les alumnes que estudien música i que toquen algun instrument fora de l’escola.

Un projecte que vam crear la mestra en pràctiques de música, Marta Regal, i el mestre de música Ferran. El creàrem els dos, però el gran pes del projecte l’ha dut Marta, ja que és la millor manera d’aprendre: vivint i duent a terme un gran projecte que implicava tota l’escola. I la veritat és que ho ha fet de manera excel·lent.

Hem tingut la sort i el plaer de vore com els xiquets i els xiquetes creixen en la música; com, amb treball, esforç, dedicació i sacrifici, interpreten partitures cada vegada més difícils, en duos, trios, quartets… Han fet sentir el públic d’allò més bé i l’han motivat en tot allò que passava durant els concerts.

Més de vuitanta xiquets, xiquetes i adolescents han passat per l’escenari al llarg de cinc dies, presentant els instruments que tocarien i interpretant cançons d’estils diferents i de ecomplexitat progressiva.

El públic que ha gaudit durant els cinc dies de concert ha estat des de l’escola infantil fins a primer de secundària, acompanyats també per l’assistència d’algunes famílies que han pogut apropar-se a l’escola per gaudir de la vida d’aquesta i de la música que ens regala per cada cantó.

L’emoció, l’alegria i la satisfacció de vore i escoltar tanta música interpretada per xiquets, xiquetes i adolescents de l’escola, ens ompli el cor, i una vegada més ens ratifiquem en la importància que té aquesta art per tindre una escola i un poble viu. Gràcies Marta per fer aquest projecte una realitat!

Ferran Aleixandre i Barreda

 

crescendo-escolagavina
crescendo2-escolagavina