96 159 05 94 — correuclickedu

Carabassa

Carabassa
13/11/2019 Sandra Cuevas
carabassa

Els arbres es muden

de roig i de groc,

les fulles tremolen,

sota un sol de foc,

el vent les fa caure,

les duu fins al port,

quan surtes de casa,

trepitja-les fort!

Ja som a la tardor i amb l’arribada de la gelor i dels dies més curts, arriben també nous ingredients per donar gust als plats i a les receptes de l’escola.

Avui tenim el plaer de presentar-vos LA CARABASSA. Aquest producte local i de temporada arriba disfressat de múltiples maneres: la descobrim feta al forn, com a postre, o bé com a crema calenta de primer plat. També la podem trobar farcida o d’acompanyament als potatges de cigrons.

I per conèixer-la amb més profunditat, des de la comissió de menjador us proposem un repte: us convidem a elaborar receptes creatives, originals, senzilles o complexes amb carabassa. Doneu-los el vostre toc de personalitat, feu-ne una foto i etiqueteu-la amb el hastag: #elreptedelacarabassa #estemcomunacarabassa

Us sumeu al repte?