
Els arbres es muden
de roig i de groc,
les fulles tremolen,
sota un sol de foc,
el vent les fa caure,
les duu fins al port,
quan surtes de casa,
trepitja-les fort!
Ja som a la tardor i amb l’arribada de la gelor i dels dies més curts, arriben també nous ingredients per donar gust als plats i a les receptes de l’escola.
Avui tenim el plaer de presentar-vos LA CARABASSA. Aquest producte local i de temporada arriba disfressat de múltiples maneres: la descobrim feta al forn, com a postre, o bé com a crema calenta de primer plat. També la podem trobar farcida o d’acompanyament als potatges de cigrons.
I per conèixer-la amb més profunditat, des de la comissió de menjador us proposem un repte: us convidem a elaborar receptes creatives, originals, senzilles o complexes amb carabassa. Doneu-los el vostre toc de personalitat, feu-ne una foto i etiqueteu-la amb el hastag: #elreptedelacarabassa #estemcomunacarabassa
Us sumeu al repte?