96 159 05 94 — correuclickedu

CAPÍTOL 2 – POLÍTICA FEIXISTA – CINQUÈ DE PRIMÀRIA

CAPÍTOL 2 – POLÍTICA FEIXISTA – CINQUÈ DE PRIMÀRIA
04/05/2021 Loli Company

Un dels últims grans savis universals va ser Leonardo Da Vinci, admirat al llarg de la història per les seues contribucions a l’art, a l’arquitectura, a l’enginyeria i a la ciència en general. A qualsevol persona de ciència li agradaria tenir un saber equivalent al de Leonardo, i tanmateix això sembla impossible hui dia. Estar a la punta de la tecnologia o del saber ara mateix en un tema en particular resulta molt més complex a causa de tanta informació com rebem cada dia, fet conegut com “Infoxicació”.  És aquesta intoxicació de la informació la que fa que els nostres alumnes es facen moltes preguntes sobre temes molt diversos i, al mateix temps, interpreten el món segons allò que escolten, veuen o els hi diuen.

Nosaltres, els docents, hem de fer-los veure que no tot allò que veuen o que escolten és cert. Els hem de despertar l’esperit crític i al mateix temps que aprenguen a fer una bona gestió o rebuig de la informació, per tal que s’apropien d’allò rellevant i que de veritat importa, que cerquen més eficàcia en l’estudi i en la seua riquesa cultural, que es nodresquen de valors que configuren la seua persona cap a una societat més justa.

És per això que, aquest projecte, no només consisteix a enregistrar un vídeo. Va més enllà: des de la cerca en diferents fonts, el treball en equip, l’escriptura, la lectura, l’art, valors socials… I tot això, fent un bon ús de les noves tecnologies.

Compartisc amb vosaltres el Capítol 2 – Política Feixista, aquest, ha estat produït des de l’arrel per Francesc Raga, Guillem Gil i Arnau Silvestre que de segur, us sorprendrà.

Josep Pineda

Tutor de cinquè de primària | Escolagavina