96 159 05 94 — correuclickedu

Bona dia, famílies, comencem el segon jorn de colònies!

Bona dia, famílies, comencem el segon jorn de colònies!
14/06/2022 albert

“Mon pare és mariner, / ma mare, marinera; / el meu bres, la blava mar; / el meu somni, la tempesta. BERNAT ARTOLA, poeta valencià

 

Hem passat la primera nit a Miramar, i l’hem sobreviscuda amb harmonia, una nit que semblava de lluna plena i de molta activitat nocturna. De matinet, els xiquets ja xerraven pels colzes, uii, si se’ns queixaren els veïns de davant.  Araa ja es renten cares i es fan el cabell (ho sembla), i passen les xancles carrer amunt i avall, i n’hi ha que ja pregunta: què farem avui? mo n’anem ja a la platja?, quan desdejunarem? Xa, com és que ningú no diu, mestres, voleu res? mestres, podem llegir un llibre?, mestres agranem el càmping?

Fan bona cara, molt bona cara, no patiu, i després dels mussols, cap a dos quarts d’unaaaaa (no els ho tingueu en compte) que ja van caure com a socs, i ara lluen uns ulls, una cara, aii si no tingueren la cara reguinyosa, una petita minoria, això seria la felicitat. la del segon jorn, que comença despert i viu i intens. Bon dia, famílies!