96 159 05 94 — correuclickedu

Bon dia des del Penyagolosa

Bon dia des del Penyagolosa
29/05/2019 Sandra Cuevas

Que el tercer cicle no haja fet encara cap crònica de les colònies d’enguany no ha estat casual. I és que els mestres estan gaudint-nos, vivint-nos dins un altre context. Teníem tantes ganes que arribés aquesta setmana!

I, de sobte, ens hem plantat a l’equador. I ja tenim moltes coses que contar-vos. Aquest lloc és im-pres-sio-nant. Així, llegit a poc a poc. Només baixar de l’autobús i superar els marejos de l’últim tram de corves, ja poguérem començar a notar-ho: era l’aire pur de la muntanya, el so de la natura, el cant dels ocells i davant nostra, un Mas preciós que ens esperava amb els braços oberts.

Els monitors? Bo, cadascú té la seua opinió, així que ja us contarem en tornar a casa. Aquesta setmana va més enllà de les activitats, de  l’horari marcat. Aquesta setmana ens hem trobat amb la calma, hem allargat converses, ens hem retrobat amb amics i amigues que potser s’havien distanciat una mica.

Ahir dimarts vam fer una ruta de senderisme llarga i tots i totes la vam acabar amb èxit, estem molt orgullosos i orgulloses. Vam visitar la cascada del riu Carbo i vam nedar en la seua aigua gèlida gairebé tothom. No us podeu imaginar com estava!

Mengem bé i hem anat a la piscina, que també està ben freda, però ens agrada tantíssim jugar plegats que se’ns oblida la temperatura de l’aigua.

Comencen les primeres afonies i el sol ja comença a tintar-nos la pell. Ens ho estem passant de luxe, famílies. Esperem que vosaltres també estigueu aprofitant aquesta setmana i que trobeu molts moments per a vosaltres.

Seguirem informant. Fins aleshores, una fortíssima abraçada!

Tercer cicle de primària.