96 159 05 94 — correuclickedu

BENVINGUTS I BENVINGUDES. 3a PART: JA HI SOM TOTS!

BENVINGUTS I BENVINGUDES. 3a PART: JA HI SOM TOTS!
14/09/2020 Loli Company

Dijous i divendres de la setmana passada vam rebre els xics i les xiques de l’institut, i ara ja podem dir que tenim tota l’escola al complet.

Van ser dos dies de retrobades sense abraçades, però amb mirades i gestos de molta complicitat. Alguns dels nostres joves no s’havien vist des de feia mig any i això és massa temps.

Aquest serà un curs diferent per a tots els nostres alumnes d’ESO. Els de primer no han pogut descobrir l’edifici de secundària, com es fa tots els cursos, perquè els hem reubicat a l’aula de psicomotricitat per mantenir-los junts. Els de segon estaran on sempre hem tingut la nostra benvolguda biblioteca. I tercer i quart han passat de ser dos grups a ser-ne quatre.

Tot i aquestes circumstàncies, tot l’equip de mestres estem molt contents d’haver aconseguit tenir-los a tots i totes al 100% de forma presencial.

El següent repte és seguir treballant per un aprenentatge col·laboratiu i cooperatiu amb el metre i mig de distància. I malgrat aquesta dificultat, després de veure les ganes amb què els xics i les xiques han vingut, repensarem i redefinirem els nostres projectes i el treball a l’aula per no renunciar-hi. Estem segurs que aconseguirem.

Aquest curs, a més de ser diferent, tampoc no serà fàcil, però tot l’equip de mestres de secundària treballarem per una escola segura i presencial per a tothom. Bon curs 20/21!

Equip de secundària