96 159 05 94 — correuclickedu

BENVINGUTS A SISÉ!

BENVINGUTS A SISÉ!
25/09/2018 Sandra Cuevas

Curs 2018-2019. Sisè de primària. Ja ens ha quedat clar que aquest no és un curs qualsevol, que des d’aquest començament fins a juny viurem moments ben especials. I és que som els majorots de la primària! Ens han parlat dels privilegis de sisè, que us anirem contant al llarg del curs, però també de les obligacions i la responsabilitat. Ser els grans ens converteix en un exemple per als més menuts i volem fer-ho bé. Molt bé. Sentim molta emoció perquè sabem que enguany serà un curs especial, durant el qual viurem les últimes vegades d’algunes coses i les primeres d’algunes altres.

Som un grup divertit, ens estimem i ens agrada molt jugar plegats. Ja hem acordat les normes de convivència, entre les quals està el respecte cap a tot el personal de l’escola i l’escolta activa a mestres i companys.

Enguany tenim un mestre nou! El seu nom és David i ens acompanyarà en les sessions de Socials i Naturals, i en jocs matemàtics. A la resta ja els coneixeu, i nosaltres també, i estem segurs que aprendrem un fum de coses de tots.

Ací ens teniu, disfressats de personatges de pel·lícules: el primer acord que hem hagut de debatre a la classe. Qualsevol moment és bo per fer grup i fer escola!

Comencem!

Grup de sisè de primària. Curs 2018-2019

sisé