96 159 05 94 — correuclickedu

Assumpta Mas explica el valor dels intercanvis: gràcies!

Assumpta Mas explica el valor dels intercanvis: gràcies!
12/05/2017 albert

Intercanvi 2017 escolagavina i Mata de Jonc

 

La Il·lusió, els nervis, l’espera i els preparatius han donat pas a les abraçades, l’alegria, les maletes i el renou. Tot arriba, i els amics i amigues de l’escola Gavina ja són aquí, amb els nostres fills i filles, i ufff, són molts quan estau tots junts! Us agradaria estar tots junts sempre. Teniu molts de plans i voleu fer moltes coses i el temps i els dies no us són suficients, però, és clar, les mares i els pares de Mallorca us hem de recordar que també necessitau dutxar-vos, descansar i dormir… Quanta energia meravellosa!

Esperam de tot cor que us hagi agradat Palma, l’Ermita d’Esporles, la platja de Cala Major, el Palma Jump, el Castell de Bellver i tot el que encara us queda per fer. Però el que més desitgem és que us emporteu un bon record d’aquesta experiència, perquè les experiències ens enriqueixen i ens fan créixer com a persones.

En nom dels pares i mares de Mata de Jonc vull donar les gràcies a la nostra escola i a l’escola Gavina per fer possible una experiència com aquesta, per fer que les famílies sortim per uns dies de la nostra zona de confort, acollint uns adolescents que han omplert les nostres cases d’il·lusió. Gràcies especialment a na Loli, n’Ivan, na Mar, na Maria, na Magdalena, en Pau i tots els mestres i les mestres d’ambdues escoles que han fet possible aquest intercanvi, gràcies!

Palma, 11 de maig de 2017