96 159 05 94 — correuclickedu

Art al carrer

Art al carrer
12/02/2021 Loli Company

Com cada any, l’Associació Dones de Picanya ha convocat la mostra Art al Carrer de Picanya, on es pretén reivindicar la igualtat de dones i homes mitjançant l’art. Enguany el tema central és La dona.

En aquesta nova edició ha estat la classe de 3 anys, Els Pirates, qui s’ha posat mans a la feina per representar l’Escola amb la seua obra La dona de la meua vida. Ha estat un procés divertit i engrescador, on els infants han pogut gaudir de diferents formes de fer art: pintar sobre tela, amb els peus…

La mostra es presentarà el proper dissabte 13 de febrer al carrer Major de Picanya i estarà disponible fins al 9 de març.

Cada any la mostra es presentava amb un acte on els infants i els joves podien explicar la seua obra i com l’havien feta. En aquesta ocasió, però, a causa de les mesures de restricció per la Covid-19, la presentació es farà de forma virtual en les xarxes de Dones de Picanya, tant al Facebook com en Youtube.  En tot cas, us animem a passejar pels carrers de Picanya i gaudir de les creacions dels infants del nostre poble.

Ací us deixem l’enllaç a vídeo del procés creatiu d’Els Pirates. Esperem que us agrade!