96 159 05 94 — correuclickedu

Ara ve Nadal, menjarem torrons…

Ara ve Nadal, menjarem torrons…
25/11/2019 Emi Pardo
nadal-escolagavina-infantil

I farem un consum conscient i respectuós (…)

Les dates de Nadal de vegades es confonen amb moments d’excessos i de consumisme. A l’escola en som conscients, ja que també ens arriben els bombardejos publicitaris directament o indirecta –a través dels xiquets i les xiquetes, els seus aparents anhels o desitjos…-.

És per això que com cada any, fem un pensament al voltant de com s’omplirà el sac de regals que arribarà a casa nostra: som conscients i conseqüents amb aquell missatge que diu “el joguet no té gènere” quan escrivim la carta amb les nostres filles i fills?

Per donar-nos un poc més de llum i seguir reflexionant, l’agenda 2030 també ens pot orientar: Quin tipus de joguina arribarà a casa? Els materials naturals com la fusta en són una bona alternativa. I si cerquem propostes dinàmiques, creatives i que promoguen la imaginació i el pensament propi? Els nostres fills i filles creixen mitjançant el joc; experimenten, imaginen, creen i construeixen el seu món a partir d’allò que els envolta. Així doncs, per què no fem tots els possibles per contribuir a aquest procés?

Aquestes són algunes pinzellades, pensaments i propostes que com a escola volem compartir amb vosaltres en aquestes dates de trobades amb persones estimades, encontres i moments per compartir.

Gaudiu d’aquestes festes!