Els camins de la ficció

Posted on gener 24, 2017 
Filed Under televisió, xarrades

camins-ficcio

Els pròxims cinc anys seràn determinants per al futur de les televisions i hui, el poder, més que mai, està de part de les audiències. La irrupció al nostre territori de canals com Neflix i HBO, i la inminent posada en marxa d’Amazon Prime Video, dóna una oportunitat única a la producció i distribució dels continguts de ficció. Televisions, empreses de telecomunicacions i productores s’han llançat a una carrera pel control dels continguts, en especial, de sèries i pel·lícules. En aquest context, sembla fonamental el paper que pot jugar la nova televisió valenciana com a motor de la indústria audiovisual, catalitzadora del treball de creadors, guionistes, directors, productors, actors i tècnics. També sorgeixen preguntes: quin paper pot jugar la tele pública en la batalla pels continguts?, com deuria ser el consum de televisió a l’època mèdia i transmèdia?, han d’adaptarse els continguts a les noves formes de veure la televisió?

És per tot açò que Acicom · Associació Ciutadania i Comunicació i la Cartellera Túria han organitzat el 1r encontre Els camins de la ficció, i en aquest encontre concret el dramaturg i guionista Rodolf Sirera pralarà de Tendències de la ficció televisiva. L’encontre tindrà lloc aquest divendres 27 de gener a les 10.00 h. en la seu de la Filmoteca a l’Edifici Rialto (Pça. de l’Ajuntament, València). L’aforament quedarà limitarà quan es complete i la inscripció que és gratuïta es pot realitzar al següent enllaç: https://goo.gl/dkJF2l

Comentaris

One Response to “Els camins de la ficció”

  1. wilfrid pelló on gener 31st, 2017 9:43 pm

    Molt interesants els nous camins de la televisió cada vegada més personalitzada i adaptada al públic. El que em costa entendre es que a les cadenes de televisió ninguna, cap, aposte per aquest tipus d’entreteniment visual amb més qualitat.

Leave a Reply