1r aniversari dels Aragó Cinema

Posted on novembre 23, 2016 
Filed Under cinema

the-party

Hi ha projectes que haurien de ser considerats majoritàriament com a un bé comú. Entre d’altres perquè procuren ser-hi al marge de la dinàmica sovint perversa del mercat. I poders i societat n’hauríem de ser conscients i considerats. I amb els Aragó Cinema en tenim un cas. Aragó Cinema està gestionat per La Cinemista Coop. V., una Cooperativa de Treball Associat (CTA) afiliada a FEVECTA (Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat), i està formada per vuit socis treballadors i un d’associa, tots nou amants del cinema.

Bé hem pogut comprovar que des de diverses experiències i amb diversos criteris i bagatges cinematogràfics, a La Cinemsita senten un profund respecte pel cinema i, per suposat, per la màgia que només una sala pot oferir. És així que porten ja un any treballant de valent pel cinema i programant cinema que ens interessa, que ens commou, transforma, entreté, inquieta i emociona. I precisament són a punt de celebrar el seu primer aniversari. Serà concretament aquest divendres 25 de novembre i ho faran amb la projecció de la gran pel·lícula The Party (El guateque, Blake Edwards, 1968), tot un clássic del millor humor amb el mític Peter Sellers. La festa continuarà a la cafeteria després de la pel·lícula.

El preu de l’entrada més una consumició serà de només 6 € i ja podeu fer la reserva trucant al 96.136 15 05 o en reservaentradas.com. Necessitem els Aragó cinema i ells ens necessiten a nosaltres. Animeu-vos i animeu-los!

Comentaris

Leave a Reply