400 colps seleccionats per a WeWeb!

Posted on setembre 26, 2009 
Filed Under formació

Estem d’enhorabona; ja sabem que participarem a WeWeb. WeWeb és un taller presencial i virtual dirigit pels integrants de Zemos98 i radarq.net que pretén donar a conéixer tot el potencial de la denominada web 2.0. Més enllà del component tecnològic i informàtic de les eines existents, en el taller es tractarà d’ensenyar les competències per a utilitzar aquestes tecnologies de forma coherent i aplicar-les sobre un projecte dels propis assistents independentment de l’àmbit de procedència (educació, empresa, col·lectius artístics,…) . Així, el taller es converteix en un ‘facilitador de propostes’ perquè els seus creadors siguen capaços de donar-lo a conéixer, generar continguts interessants al voltant del mateix i crear una comunitat que ajude a sustentar-lo. El taller presencial a l’aula CAMON d’Alacant serà el 7 i 8 d’octubre i partir d’ací vos anirem informant puntualment del desenvolupament del mateix.

http://www.tucamon.es/contenido/weweb

Comentaris

5 Responses to “400 colps seleccionats per a WeWeb!”

 1. Francesc J. Lopez on setembre 27th, 2009 10:22 pm

  Darrerament, no sé perquè, alguns dels comentaris que us deixe al bloc no es pengen bé. Ahir us deia que si vosaltres estàveu presents a Weweb a bon segur que tots tindríem informació de primera mà i de qualitat.

 2. bridesmaid dress on febrer 17th, 2012 10:10 am

  One of the main factors is the color of the leggings. Dark colors are the most popular but is also possible to find something in a lighter color.

 3. 青汁 on abril 5th, 2012 4:26 am

  青汁

 4. obedience collar on abril 17th, 2012 11:57 pm

  Major thankies for the article article.Truly looking forward to look at more. Superb.

 5. My Homepage on abril 19th, 2012 3:59 am

  Quite intriguing subject , appreciate it for posting . 950939

Leave a Reply