Tirant de mòbil 2009

Posted on setembre 25, 2009 
Filed Under video

La industria audiovisual s’afanya per adaptar-se ràpidament als nous dispositius i possibilitats de distribució de les obres en diferent format. Quasi d’immediat comencen a proliferar festivals com aquest que donen compte d’aquestes transformacions en l’accés als continguts audiovisuals i en la seua producció. Segons informen des de l’organització, en la seua permanent aposta per dinamitzar l’audiovisual valencià i de posicionar-se a favor de les immenses possibilitats que les noves tecnologies de la comunicació mòbil ofereixen per a la realització, la distribució i el consum de nous continguts audiovisuals, el Festival Internacional Premis Tirant i la productora audiovisual valenciana Tatzen, S.L. convoquen la segona edició del Festival Tirant de Mòbil (FTM). Després de l’èxit de participació i l’alt nivell de qualitat arribat per les produccions guanyadores de l’any passat, l’únic festival valencià «on line» dedicat als nous formats audiovisuals obri el seu termini d’inscripció. Des del 28 de setembre fins al 20 de novembre, tots aquells interessats a participar podran emplenar el formulari i realitzar la càrrega de continguts en la pàgina web del FTM ’09. Web que a més ofereix la possibilitat de veure les obres premiades en l’edició passada.

http://www.tirantdemobil.com/

Comentaris

Leave a Reply