tank.tv

Posted on setembre 24, 2009 
Filed Under video

Un apunt de recursos per apropar-se i guaitar a les propostes audiovisual-artístiques més actuals. Tank.tv va ser fundada l’any 2003 i es defineix com una galeria d’art on-line dedicada a l’exhibició d’artistes emergents i d’autors reconeguts de caràcter internacional en video i cinema experimental. L’exhibició de peces d’artistes es mostren en 2009 durant dues setmanes abans de passar al seu arxiu, al qual podeu accedir mitjançant subscripció gratuïta. Aquest programa d’exposicions individuals representa una oportunitat per examinar una gran quantitat d’enfocaments de la imatge en moviment al mateix temps que permet una visió en profunditat en la pràctica de cada artista com a individu. Segurament per l’alumnat de secundària el visionat d’una bona quantitat de les peces mostrades a tank.tv resulten de difícil accés, incomprensibles, avorrides,… però es tracta d’intentar anar una mica més enllà del llenguatge audiovisual al qual estem tan acostumats i des de la curiositat poder veure que hi ha altres narratives. Quina és la vostra?

http://www.tank.tv/

Comentaris

4 Responses to “tank.tv”

 1. Taneka on abril 1st, 2012 8:05 am

  Anybody also workout today?

 2. 青汁 on abril 4th, 2012 9:18 pm

  青汁

 3. ako ako on abril 11th, 2012 11:09 pm

  Eleonora nadena liar pervus seagirt wink decolletage masterson toolbox

 4. tuxedo design suits on juny 4th, 2012 10:05 am

  something must be done about it.

Leave a Reply