Curtmetratges per la diversitat

Posted on maig 19, 2016 
Filed Under cinema, concursos

 rainbow_flag

La Delegació de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València, juntament amb l’Associació per la Coeducació, tenen el plaer d’invitar-nos a la projecció i posterior debat dels curtmetratges guanyadors del I Certamen de Curtmetratges per la Diversitat 2016. A l’acte assistiran Isabel García Sánchez, diputada delegada de Joventut, Esports i Igualtat; Paqui Méndez, directora del certamen i presidenta de l’Associació per la Coeducació; els directors dels curts seleccionats i un representant de Lambda, com a entitat col·laboradora.

El certamen pretén revitalitzar la noció de gènere com un concepte dinàmic i evolucionat que conduisca a superar la identificació de rols socialment construïts, potenciant nous enfocaments sobre la pluralitat de les identitats que caracteritzen les persones que composen la societat. En definitiva, aquest certamen tracta de promoure un teixit participatiu i solidari en defensa de la igualtat i la diversitat com a manifestació del valor de la integració social i la funció comunitària, que constitueixen un dels eixos que han de ser fonamentals en les polítiques d’igualtat de qualsevol corporació.

L’acte tindrà lloc al MuVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat) el dimarts 24 de maig de 2016, a les 19:00 hores.

Comentaris

Leave a Reply