Bases i novetats de Quartmetratges 2016

Posted on maig 23, 2016 
Filed Under cinema, concursos

quartmetratges_16

Un any més tornen a la càrrega amb una nova edició dels dos concursos que donen forma a Quartmetratges, un festival de curts que tracta de reivindicar el talent dels creadors valencians i acostar les seues obres al públic. Aquest any celebren el XXXIII Concurs de Curtmetratges i el XXVIII Concurs de Guions per a curts, mantenint tant els premis como les seccions d’anys passats. Ara bé, en el seu afany de continuar millorant, enguany compten amb novetats.

Nou premi al curt revelació: Fa tres anys varen reforçar l’aposta pel cinema en valencià creant un premi dedicat especialment als curtmetratges en la nostra llengua, i enguany ofereixen amb un nou Premi al Curt Revelació, que complementa el palmarès.

Ampliació de la durada màxima: Enguany a més han ampliat de 25 a 30 la durada màxima dels curtmetratges participants. L’organització ha estat un temps reflexionant respecte aquest canvi, i finalment ha decidit acollir-se al criteri marcat per l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques en les bases de participació dels Premis Goya. I  és que no volen que cap curt valencià es quede fóra de Quartmetratges per uns minuts de diferència.

Revisió de les bases i la fitxa d’inscripció: Han aprofitat per a revisar a fons el text tant de les bases com de la fitxa d’inscripció. L’objectiu ha estat aclarir al màxim les condicions de participació, i simplificar el procés. La fitxa d’inscripció ha patit una forta revisió i una reducció significativa. No obstant això, continua sent molt important adjuntar tota la documentació sol·licitada. Podeu consultar detaladament les bases al següent enllaç:

BASES 2016

Pel que fa al termini de presentació d’obres disposeu fins el 17 de juny a fer-los arribar els vostres curtmetratges i guions. Ah, i no deixeu de seguir-los en els perfils de Facebook i Twitter des dels quals ens aniran donant puntual informació del festival.

Comentaris

Leave a Reply